Automobilia.ro
CES

XIV Retro Parada Primaverii

RETROMOBIL CLUB ROMANIA a organizat sambata 20 aprilie << Retro Parada Primaverii >> , eveniment desfasurat simultan in 16 orase din tara care a reunit 409  vehicule istorice. Retro Parada Primaverii a marcat aniversarea a 15 ani de la fondarea RETROMOBIL CLUB ROMANIA. La Bucuresti, unde s-a desfasurat editia cu numarul XIV, dar si in multe alte orase din tara , s-au inregistrat participari record (107), cresterea fata de la o editie la alta fiind vizibila.

Platoul de la intrarea in Parcul Carol s-a dovedit a fi neincapator, cativa participanti intarziati ratand expozitia din lipsa de spatiu. Dupa doua ore si jumatate, in grupuri de cate 25 de masini, escortate de Politia Rutiera, batranele "doamne" au plecat in parada pe strazile capitalei. Retro Parada Primaverii a debutat cu succes anul acesta la Arad, Petrosani si Targoviste. In tara participarea cea mai numeroasa s-a inregistrat la Baia Mare, Targu Mures si Sibiu. Vremea insorita si publicul numeros au contribuit la reusita evenimentului.

Galerie foto

 


Galerie foto

Bursa colectionarilor


Despre companie Servicii oferite Prezentari Evenimente Istorie Muzee Restaurare Colectii si colectionari Motorsport istoric Personalitati Concursuri Arhiva online Galerie foto Bursa colectionarilor Utile